Kapcsolat

Mi az esztrich beton?

2023. június 15.

Az estrich beton egy speciális betonkeverék, amelyet kifejezetten padlók elkészítésére terveztek. Nagyon tartós és stabil anyag, amely képes ellenállni a nagy terheléseknek. Az estrich beton padlók számos előnyt kínálnak az épület tulajdonosai számára.
Az összetétele különbözik a hagyományos beton keverékétől, amelyet építkezéseknél használnak. Az estrich beton tartalmazhat speciális adalékokat, amelyek javítják az anyag tulajdonságait. Keverékében található speciális adalékok például növelik a beton tűzállóságát, hőszigetelő képességét és zajcsökkentő tulajdonságait.
Elkészítéséhez az alábbi összetevőket használják:

  1. Cement: Cementet tartalmaz, amely a beton szilárdságát és stabilitását biztosítja.
  2. Homok: A keverékébe homokot adnak, amely segít a beton könnyű és stabil keverésében.
  3. Kavics: Kavicsot is tartalmaz, amely fokozza az anyag stabilitását és terhelhetőségét.
  4. Adalékok: Az estrich beton keverékébe különböző adalékokat is adnak, amelyek javítják az anyag tulajdonságait. Az adalékok például hőszigetelő anyagokat, tűzálló anyagokat és zajcsökkentő anyagokat is tartalmazhatnak.

Az estrich beton padlók számos előnnyel rendelkeznek. Tartósak és ellenállóak a nagy terhelésekkel szemben. Stabilak és egyenletesek, így biztonságosan használhatók a járófelületen. Jó hőszigetelő és zajcsökkentő tulajdonságokkal rendelkeznek, így elősegítik az épület energiatakarékosságát és a zajmentes környezetet.
Gyorsan és hatékonyan építhetők fel, így időt és pénzt takaríthatunk meg az építkezés során. Tökéletesen sima felületet biztosítanak, így a padlóburkolatokat gyorsan és egyszerűen lehet rájuk helyezni.

Kevesek által ismert technológia az esztrich betonozás.
8 éve foglalkozunk ezzel a betonozási technológiával Magyarországon.
Tökéletes választás betonozandó területekhez költséghatékonysága és kivételesen gyors kivitelezhetősége miatt!
Feliratkozás
Royal Holding Property © 2023, Minden jog fenntartva.
chevron-downtext-align-right